Akupank Mini 10.000 mAh Akupank Book Akupank Standard Akupank Classic

AKUPANK OMA ETTEVÕTTE LOGOGA

Power bank matkalaturi painatuksella

Power Bank, või siis eesti keeles paremini kõlav "akupank" või "lisapatarei" on tarvilik seade ja vajalik kaaslane tänapäeval palju energiat tarbivatele elektroonilistele seadmetele.
Akupank oma ettevõtte logoga on hetkel üks populaarseimaid ärikingitusi nii Eestis, kui ka mujal maailmas.

Telefoni aku sai tühjaks just hetkel, kui oleksin soovinud jäädvustada hetke oma toredal puhkuse reisil. Või siis pikem rongisõit kestab veel mõned tunnid ja oleks tore see aeg tegeleda oma tahvelarvutiga aga ekraan on pime ja seadme laadimiseks pole pistikut kuskil. Tuttav tunne? Võid tulevikus selliseid situatsioone vältida, juhul kui sinul on kaasas akupank.

Mis on akupank?

Kaasas kantav lisapatarei, millega saab laadida elektroonilisi seadmeid, juhul kui elektripistikut pole läheduses käe pärast.

Mida on võimalik Power Bank lispatareiga laadida?

Power Bank lisapatareiga võid laadida erinevaid  seadmeid, nagu nutitelefonid, MP3-mängijad, GPS-seadmed, kaasaskantavad kõlarid, tahvelarvutid, Bluetooth kõrvaklapid, mängukonsoolid, elektroonilised sigaretid, kaamerad.

Kuidas valida õige akupank?

Kaasaskantavaid akupankasid on saadaval energiamahtudega. Mida suurema mahuga akupank on, seda suuremat valikut elektroonilisi seadmeid sellega on võimalik laadida.

Hinna- kvaliteedisuhtelt populaarseim akumaht on hetkel 2200 mAh ( energiamaht akus).
Üldlevinud nutitelefonid, nagu iPhone 4, 5S/5C, Samsung Galaxy S3, Nokia Lumia 1020 on võimalik laadida 2200 mAh mahuga Power Pank´ga, samas näiteks HTC One, Samsung Galaxy Note II nõuavad juba suurema mahuga lisapatareid.Kui akupankasid soovitakse soetada reklaamkingituseks ( ettevõtte logo pealetrükiga), siis soovitame vähemalt 3000 mAh mahuga akupanka, et sellega oleks võimalik laadida kõike nutitelefone. Väiksema võimsusega akupanga maht ei tähenda muidugi seda, et sellega ei oleks võimalik laadida rohkemat energiat nõudvaid seadmeid, siis tuleb aga silmas pidada, et väiksemahulisema akupangaga ei ole neid seadmeid võimalik sel juhul laadida täiesti täis.

Kaamerad ja tahvelarvutid vajavad akupanka mahuga 4000-10000 mAh.

Näidistabel soovituslike akupankade mahtudele.

NUTITELEFONID                                           TAHVELARVUTID

iPhone 4 - 1400 mAh                                    Nexus 7 - 4000 mAh
iPhone 5S/5C - 1500 mAh                             Surface - 4000 mAh
Nokia Lumia 1020 - 2000 mAh                      Kindle Fire HD - 4500 mAh
Samsung Galaxy S3 - 2200 mAh                   iPad Mini - 4500 mAh
HTC One - 2300 mAh                                    Galaxy Note 10.1 - 8200 mAh
Samsung Galaxy S4 - 2600 mAh                   iPad Air - 9000 mAh
Samsung Galaxy Note II - 3100 mAh             Nexus 10 - 10 000 mAh

Kuidas saan tellida akupanga oma ettevõtte logotrükiga?

Akupank kuidas tellida

KÜSI PAKKUMIST